Cosul meu (0)

Termeni de utilizare

Bine ai venit la COMODO!
Te rugam sa revezi urmatorii termeni si conditii de utlizare, care guverneaza utlizarea site-ului de catre tine. ("Acordul").
Utilizarea site-ului reprezinta acceptarea acestui acord. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica acest acord oricand, fara o notificare prealabila. Din acest motiv, te incurajam sa revezi acest acord de fiecare data cand utilizezi site-ul. Daca nu estii de acord cu acesti termeni, te rugam sa nu folosesti site-ul.

 

Tranzactiile pe site
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda plasata pe site. Putem limita sau anula cantitatile comandate. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de acelasi client, cu acelasi card de credit, si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa pentru facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care vom modifica sau anula o comanda, vom incerca sa te notificam contactandu-te pe adresa de e-mail si/sau la numarul de telefon oferit in momentul cand a fost efectuata comanda.
Continutul site-ului
Site-ul si toate materialele de pe site, incluzand texte, imagini, ilustratii, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri si alte materiale sunt detinute si controlate de COMODO. Site-ul si continutul sau este destinat exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu ai voie sa reproduci, publici, transmiti, distribui, afisezi, modifici, vinzi sau sa exploatezi in nici un fel continutul site-ului. Site-ul si continutul sau este destinat promovarii produselor si serviciilor societatii comerciale COMODO disponibile in Uniunea Europeana. Site-ul este controlat si operat de SC Prahova Valley International Consult S.R.L. . din birourile sale din orasul Bucuresti, sector 6, Romania.
Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul si alte observatii ale acestora
Toate comentariile, feedback-urile, sugestiile si ideile trimise sau oferite societatii comerciale COMODO, online, prin email, sau prin scrisoare postala, vor fi si vor ramane proprietatea COMODO. Dezvaluirea, trimiterea sau oferirea oricaror tipuri de comentarii constituie cesionarea catre COMODO a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar SC Prahova Valley International Consult S.R.L. nu va avea nici o limitare in utilizarea acestora, in scopuri comerciale sau in orice alt scop.
COMODO nu are si nu va avea nici o obligatie
(1) de a pastra confidential recenziile;
(2) de a plati despagubiri pentru oricare din recenzii;
(3) de a raspunde la oricare din recenzii. COMODO are dreptul dar nu este obligata sa monitorizeze sau sa modifice oricare comentariu. Esti de acord sa nu incalci nici un drept al unei parti terte, incluzand drepturile de autor, de marca inregistrata, intimitate sau alte drepturi. In plus, esti de acord ca recenziile tale sa nu contina calomnii, materiale abuzive sau obscene, sa nu contina virusi sau alte programe care ar putea afecta operationalitatea paginii web. Nu ai voie sa folosesti adrese de email false sau sa pretinzi ca esti o alta persoana. Tu esti responsabil in exclusivitate pentru recenziile scrise de tine. COMODO nu isi asuma nici o responsabilitate si nu poate fi trasa la raspundere pentru comentariile scrise de tine sau de o parte terta.
Plangeri pentru incalcarea dreptului de autor
COMODO respecta proprietatea intelectuala a altora. In cazul in care credeti ca munca ta a fost copiata sub orice forma astfel incat incalca drepturile de autor, te rugam sa ne contactaţi.
Informatiile produsului
Multe din produsele disponibile pe site sunt disponibile si in magazinele noastre. Preturile afisate pe site sunt in RON si includ T.V.A.. Anumite produse sunt disponibile exclusiv online, prin intermediul paginii noastre web. Aceste produse pot avea anumite limitari de cantitate si pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, in concordanta cu politica de returnare aplicabila.
Erori, inexactitati si omisiuni
Se poate intampla uneori sa existe informatii pe site-ul nostru care contin erori de ortografie, inexactitati sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preturilor, promotiilor, ofertelor si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile si de a anula comenzile daca o informatie de pe site este incorecta, oricand, fara o notificare prealabila (chiar daca o comanda a fost deja plasata).
Culori
Facem tot ce este posibil pentru a afisa cat mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu iti putem garanta insa ca ecranul monitorului tau va afisa cu exactitate aceste culori.
Link-uri catre alte pagini web si servicii
Site-ul poate contine link-uri catre alte pagini web care nu sunt controlate de COMODO, care nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face link. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a inlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.
Declinarea responsabilitatii
Materialele de pe site sunt oferite "asa cum sunt", fara nici un fel de garantie, in afara celor implicate voit, incluzand fara limita, garantii ale titlului, garantiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neincalcarea proprietatii intelectuale. COMODO declina orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate ca firma COMODO poate modifica materialele de pe site oricand, fara instiintare prealabila. Utilizarea site-ului presupune asumarea intreagii responsabilitati pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului. COMODO nu va fi responsabila pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea site-ului de catre tine.
Despagubiri
Esti de acord sa aperi, despagubesti si sa mentii COMODO departe si impotriva oricaror tip de reclamatii, daune, costuri, incluzand cheltuielile de judecata care decurg din sau au legatura cu utilizarea site-ului de catre tine si/sau de incalcarea unei clauze ale Acordului.
Solutionarea conflictelor
Fiind constienti de costurile ridicate ale unei neintelegeri, nu doar in bani dar de asemenea in timp si energie, impreuna, tu si COMODO sunteti de acord cu urmatoarea procedura de solutionare a conflictelor: in cazul unei controverse sau a unei neintelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din incalcarea, fortarea acestui Acord sau a oricarei parti din el ("Conflictul"), inainte de de a incepe procedura penala, trebuie sa incercam sa solutionam problema intr-o maniera amiabila printr-o notificare in scris a celeilalte parti (scrisoare cu confirmare de primire) in care sunt descrise faptele si circumstantele (incluzand orice document relevant) care au produs acest conflict si prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a raspunde sau pentru solutiona neintelegerea. Notificarea trebuie trimisa:
(1) catre SC Prahova Valley International Consult S.R.L. la: SC Prahova Valley International Consult S.R.L. Departamentul juridic, Splaiul Independentei nr. 319, incinta Sema Parc, ob. 12, 060004, Bucuresti, Sector 6, In atentia: D-nului Administrator;
(2) catre tine la ultima adresa de facturare folosita sau la adresa de facturare/livrare din profilul dvs. online. Amandoua partile, atat tu cat si COMODO sunteti de acord ca aceasta procedura de solutionare a conflictului este o conditie premergatoare care trebuie indeplinita inaintea initierii procedurii de litigiu.
Drept legal
Acest Acord a fost interpretat in conformitate cu legile din Romania. Orice conflict aparut in timpul acestui Acord va fi solutionat exclusiv de curtile de justitie din Romania. Exceptia unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerata o exceptie pentru celelalte clauze prevazute in acest Acord. Daca oricare din clauze se dovedeste a fi inaplicabila sau invalida din orice motiv, acea clauza va trebui separata, iar celelalte clauze vor avea in continuare puteri depline si efecte. Acest Acord reprezinta un contract intre noi referitor la utilizarea de catre dvs. a paginii noastre web.
Incetarea
Acesti termeni au efect pana la rezilierea lor de catre tine sau de catre COMODO. Poti rezilia acest Acord oricand. COMODO de asemenea poate rezilia acest Acord oricand fara o notificare prealabila.In consecinta, COMODO poate restrictiona accesul la site, daca incalci clauzele acestui Acord.
Termeni si conditii de utilizare Card Cadou
1. Cardul cadou permite cumpararea de produse in magazinul on-line sau in showroomul COMODO.
2. Cardul cadou poate fi folosit pentru a achita integral sau partial orice produs achizitionat din magazinul on-line sau in showroom COMODO. Suma va fi scazuta de pe Cardul cadou si soldul disponibil va putea fi utilizat pentru cumparaturi ulterioare.
3. Soldul disponibil pe cardul cadou este diferenta dintre soldul disponibil inainte de a cumpara si valoarea ultimei cumparaturi.
4. Acest Card cadou nu este un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plati si nu poate fi returnat, schimbat cu numerar sau folosit pentru achizitionarea unui alt card cadou.
5. Soldul Cardului cadou nu este purtator de dobanda.
6. La plata cu Cardul cadou nu se acorda rest.
7. Daca suma totala a cumparaturilor depaseste soldul cardului cadou, diferenta poate fi achitata in oricare din modurile de plata admise de magazinul on-line.
8. Cardul cadou este un document la purtator, singurul raspunzator pentru utilizarea acestuia fiind posesorul sau.
9. Cardul cadou poate fi utilizat conform conditiilor de la emiterea a acestuia.
10. Cardul cadou nu poate fi inlocuit in caz de deteriorare, pierdere sau furt.
11. Termenul de valabilitate al Cardului cadou este de 365 de zile de la data emiterii. Dupa aceasta perioada, Cardul cadou va expira si orice sold restant este pierdut.
12. Exceptand alte dispozitii contrarii conditiilor de utilizare a Cardurilor cadou aplicabile in Romania, produsele cumparate cu cardul cadou sunt supuse aceleiasi politici de schimburi ca si pentru celelalte produse vandute pe magazinul on-line.
13. Pentru produsele achizitionate folosind Cardul cadou, SC Prahova Valley International Consult S.R.L. ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta, repararea produsului sau inlocuirea acestuiai, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

COMODO isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentelor conditii de utilizare fara notificare.
Puteti verifica soldul sunand la telefonul cu tarif normal 0374179200 si mentionati codul Cardului cadou
Returnarea
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului (Art 4, litera b, din OG 120/2000)
Termeni si conditii de utilizare Voucher
1. Voucherul permite cumpararea de produse in magazinul on-line sau in showroomul COMODO, in conditiile stabilite prin promotie. 2. Voucherul reprezinta reducerea oferita Utilizatorului, evidentiata printr-un document justificativ electronic sau/si in forma fizica, care contine codul promotional, reducerea valorica, perioada si conditiile de valabilitate. 3. Voucherul poate fi folosit pentru a achita integral sau partial orice produs achizitionat din magazinul on-line sau in showroom COMODO. 4. La plata cu Voucherul nu se acorda rest. 5. Voucherele NU POT FI CUMULATE intre ele si nici nu pot fi combinate cu alte promotii 6. Daca suma totala a cumparaturilor depaseste valoarea Voucherului, diferenta poate fi achitata in oricare din modurile de plata admise de magazinul on-line. 7. Termenul de valabilitate al Voucherului este stabilit prin promotie. Dupa aceasta perioada, Voucherul expira. 8. Exceptand alte dispozitii contrarii conditiilor de utilizare a aplicabile in Romania, produsele cumparate cu Voucherul se supun aceleiasi politici de schimburi ca si pentru celelalte produse vandute pe magazinul on-line, in conditia respectarii prevederilor din promotie 9. Pentru produsele achizitionate folosind Voucherul, SC Prahova Valley International Consult S.R.L. ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta, repararea produsului sau inlocuirea acestuiai, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

COMODO isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentelor conditii de utilizare fara notificare.