Cosul meu (0)

Puncte de fidelitate

Cursurile de schimb ale punctelor de fidelitate

1 punct de fidelitate = 1 RON.

Valorificarea punctelor de fidelitate

Pentru a valorifica punctele de fidelitate, veti avea optiunea sa le folositi la cumparaturi ca oricare alta modalitate de plata. Optiunea de a le folosi este vizibila in sectiunea 'Informatii plata' in procesul de finalizare al comenzii, unde este vizibil si soldul dumneavoastra. Punctele pot fi folosite impreuna cu alte modalitati de plata, cum ar fi plata ramburs, plata in avans sau cu cardul de credit, cardul cadou si multe altele. Punctele nu sunt transferabile si nu pot fi valorificate in bani.

Informatii plata

Administrarea punctelor de fidelitate

Puteti vizualiza si administra punctele acumulate prin intermediul Contului dumneavoastra. Aici puteti vizualiza totalul punctelor (si echivalentul in RON) si un istoric cumulativ al punctelor obtinute, folosite, etc. Inregistrarile istoricului pastreaza si afiseaza cursurile de schimb in scop informativ. Istoricul va afisa informatii complete, inclusiv notificari de expirare ale punctelor.

Modalitati plata

Expirarea punctelor de fidelitate

Punctele de fidelitate sunt setate sa expire in 90 de zile. Ele vor expira in ordinea in care au fost castigate.

Nota: Puteti sa va abonati pentru a primi notificari pe email de fiecare data cand soldul dumneavoastra se schimba, cand castigati, valorificati sau pierdeti puncte; de asemenea, puteti primi notificari cand punctele dumneavoastra sunt pe cale  sa expire. Aceasta optiune poate fi gasita in sectiunea Puncte Fidelitate din contul dumneavoastra.