De unde-am aparut?

COMODO a fost infiintat in anul 2006 pentru a aduce tinerilor pasionati de confort si calitate, produse pe masura dorintelor lor. Cum industria modei in Romania era in plina crestere, noi am profitat de aceast trend pentru a comercializa cele mai bune produse ale celor mai bune branduri din intreaga lume.

Inceputul COMODO, cu pasi mici dar siguri, s-a concretizat in inima Moldovei, la Targu-Neamt. Marindu-se treptat, si-a mutat sediul la Bucuresti,  reusind astfel sa fie mai aproape de clienti si de furnizorii sai.

De ce suntem diferiti?

In prezent, stocurile COMODO numara zeci de brand-uri cu mii de modele de incaltaminte, articole vestimentare si accesorii.

Satisfacem nevoile de cumparaturi a mii de clienti prin promptitudine, eficienta, atentie si oferta diversificata de produse calitative, atent selectionate si comercializate la preturi accesibile.

PROBEAZA ACASA - serviciu unic in Romania

Pentru noi, clientii sunt ce mai importanti, de aceea am hotarat sa oferim o experienta unica in Romania, prin serviciul PROBEAZA ACASA.

Prin acest serviciu, reusim sa fim aproape de clienti si de de dorintele lor, oferindu-le aceeasi experienta avuta intr-un magazin: puteti comanda gratuit oricate produse si alege doar ceea ce vi se potriveste. Returnati simplu, rapid si gratuit orice produs in termen de 365 de zile.

De ce sa ne alegi pe noi?

Este simplu, oferim cea mai buna selectie de produse originale, alaturi de cele mai bune servicii:

  • Livrare gratuita in cel mai scurt timp
  • Returnare gratuita in 365 de zile
  • Call Center gratuit cu program prelungit
  • Showroom in Bucuresti
  • Puncte de fidelitate pe care le poti converti in bani

De ce sa ne citesti?

Pe blog noi vom scrie despre tine. Vom incerca sa te cunoastem, sa-ti aflam dorintele si sa le transformam in realitate. Ne intereseaza povestea ta si vrem sa te cunoastem pentru a afla ce iti doresti de la noi. Blogul acesta este despre oameni, trenduri si moda.

Vom vorbi despre oamenii din spatele COMODO, vom avea interviuri si guest post-uri de la specialisti, iti vom prezenta serviciile noastre si avantajele tale, iti vom aduce aproape noutatile si vom avea mereu sfaturi, topuri si idei de pus in practica